languages English Nederlands

Diary

De tijd vliegt...
Wed 05 March 2014

Nog maar 2 weken en dit winterseizoen is al weer voorbij....
Als we dat maar halen.
Voor morgen staat er gewoon +6 en regen op het menu!!!
Het is echt niet te geloven.... Als je dan foto's van de Iditarod voorbij ziet komen denk je: wij mogen niet klagen: we hebben sneeuw en mooie trails!

Maar als er dan nog 3 groepen gasten komen en nog 1 vol op aan de gang is krijg je, net als in het begin van het seizoen toch het zweet tussen je bilnaad....

Het is echt niet te geloven dit jaar.
Vanaf dat we hier zitten, hebben we nog geen winter hetzelfde gehad, maar dat deze variant ook bestond hadden we niet durfen dromen.

En ik wilde nog wel aan het eind van de winter eens een keer zelf van de resten van de sneeuw en winter genieten door er af en toe eens op uit te gaan met een team...
Gewoon ff lekker freewheelen.... Maar als het zo door blijft gaan....
Vandaag aan "de andere kant van de 2 meren " geweest, maar daar ligt na genoeg niets meer. Mogen wij helemaal niet klagen.

Klagen doen we ook niet over de winter! Volle bak en leuke gasten, wat wil je nog meer! Altijd wel jammer dat de tijd dan zo snel gaat.

De honden doen het uitstekend. Sommige waarvan je hoge verwachtingen had dan helaas wat minder. Misschien moeten we toch een jonge hond omplaatsen om als huishond verder door het leven te gaan. Maar daar zijn we nog niet helemaal over uit.

Waar we wel over uit zijn is dat er volgend jaar een nieuwe scooter moet komen. Dus geen nieuwe sledes meer, maar eerst het gemotoriseerde gedeelte.

Ook zijn de nieuwe ramen voor ons eigen huis in aantocht. Vandaag ook de nieuwe kleuren voor Jay's kamer te horen gekregen. Ik weet niet of ik zelf daar zo blijf mee ben...

Kennel materiaal besteld, dus ook dat project kan Richard nou echt niet meer onder uit.

En: ja wel!!!! reageren direkt op het dagboek is ook mogelijk! Dank je Jeroen Verweij!!

Dus: kom maar op met jullie (leuke) reacties.
Natuurlijk ook altijd nog via facebook mogelijk!
https://www.facebook.com/claudiabeerta
en voor de Siberian Adventure's Facebook:
https://www.facebook.com/SiberianAdventuresNorthernSweden
voor bijv. update hond van de week (die ik nodig weer bij moet werken, loop maar een beetje achter...)
En diverse leuke foto's of update'sReageer

Reacties:

Mooi verhaal,

j.v.kooten | 06-03-14 | 16:36

leuk verhaal, Claudia. Ook voor jullie dus een verrassing dat de winter zo noordelijk zo mild kon zijn. Onze groep heeft prima genoten, ik hoop dat de latere bezoekers ook mooie herinneringen zullen hebben.....groet aan iedereen. Lex

lex staal | 14-03-14 | 11:04