languages English Nederlands

Gastenboek

Claudia Beerta en Richard van Kooten
Wed 19 September 2018 - 15:13

Zoals iedereen heeft kunnen lezen onder: ons verhaal, hebben wij onze laatste touren gedaan in de winter van 2018.
Wij hebben besloten de honden "voor ons zelf" te hebben.
Zelf sleeen, zelf knuffelen. Geen touren meer.
Ons andere bedrijf, het schoonmaak bedrijf is net zo hard gegroeid als de touren.

Gezien het steeds slechter worden van de winters en ook onze leeftijd, zijn wij tot dit besluit gekomen.

Veel leuke reacties zijn er achter gelaten in het gastenboek.
Echter de laatste tijd krijgen we veel spam. Wat weer tijd van onze it-er kost om dit weg te halen, maar ook tegen te gaan.
Zonde van zo'n leuk gastenboek.

Veel gaat er nu ook via facebook. Al weten we nog niet of we de siberian facebook laten bestaan, maar volgen kunt u ons altijd via onze prive accounts.

Voor nu een laatste bericht van ons in het gastenboek.
Hij zal wel beschikbaar blijven om door te lezen, maar nieuwe reacties plaatsen is niet meer mogelijk.Ceciel van der Muuren
Tue 03 April 2018 - 19:02

Jaren gedroomd van sleeën met husky's in prachtige besneeuwde omgeving en verblijven in een blokhut midden in de natuur. Na hier en daar veel geïnformeerd te hebben kwam ik plots via de tv aan het adres van Claudia en Richard. Zij hebben mijn droom meer dan waargemaakt. Het was echt nog meer dan ik had durven dromen: zelf urenlang sleeën met een team honden voor mijn eigen slee, volop zon en een dikke pak sneeuw op de bomen, meerdere malen noorderlicht gezien, en de chalet was compleet, lekker warm en midden in de natuur. De honden mogen helpen in- en uittuigen, voeren, borstelen en knuffelen. ALLES was super en perfect, een onvergetelijke week!Mary en Dave
Thu 18 February 2016 - 23:16

Wat een geweldige vakantie hebben wij gehad! Raken er niet over uitgepraat. Super genoten, super lieve en knuffelige honden en paardjes, super gezellige en relaxte mensen, super lekker gegeten, kortom een super vakantie. Onze hond van de week was Viper!!! Hopen dat ze er weer gauw bij is!
Voor eenieder die van een actieve vakantie in de sneeuw houdt is Siberian Adventure´s een absolute aanrader.
Richard, Claudia, Nanoek, Shahin, Ashly, oma, Jay en Keona bedankt en wie weet ook tot ziens. We blijven jullie volgen.Erik
Mon 09 November 2015 - 13:08

Ik kijk elke dag even in de kennel en zie vandaag de eerste sneeuw, ik woon zelf in de tropen dus ik ben best jaloers :)

Groeten,

Erik.Marion kranen
Mon 31 August 2015 - 10:48

Wij hebben een fijne week gehad in jullie stuga, in augustus 2015. onze jongste dochter van 10 jaar heeft bijna dagelijks geholpen met de honden. Ze was in dikke tranen toen we weg gingen, vooral zus had haar hart gestolen.
Helaas hebben we jullie niet ontmoet wel fijne gesprekken gehad met oma.
Ooit willen we nog eens terug komen.
Vrienelijke jan Marion Nina en mara kranen.Sven en Jikke
Thu 12 March 2015 - 18:03

In de zomer zijn wij al bij jullie op de camping geweest en kennis gemaakt.
Daarna meteen geboekt dus na 8 maanden was het dan eindelijk zover. ...
Wat een ongelooflijke mooie tijd hebben we gehad bij jullie!!!
De warme sfeer en gezelligheid, leuke groep
De onvergetelijke slee avonturen want wat is dat gaaf!!!!!
De sneeuw scooter dag was ook fantastisch! Maar vooral het eten voor mij met mijn vele voedingsallergieen hebben jullie zo goed en vooral heel lekker verzorgd echt top!!!!
Nogmaals bedankt voor de fantastische week en we komen zeker terug.Lutgard
Sat 31 January 2015 - 13:52

Eén woord "fantastisch!!" Wij waren hier met drie vriendinnen Kethy, Sita en ik. Jullie weten jullie gasten te ontvangen en te verwennen met gezelligheid, lekker eten en lieve honden.....en niet te vergeten, Nanoek en Jeroen. Het zit er dik in dat wij nog eens terug komen.
Lutgard.Luc en Cynthia
Sun 26 January 2014 - 13:49

Hoi allemaal,
We wilde toch graag nog even een berichtje aan jullie sturen dat wij geweldige dagen hebben gehad.
Alles is goed geregeld....veel te veel gegeten. De honden zijn echter super lief en kun je lekker knuffelen of eigenlijk komen ze ons knuffelen. Het sleeen was geweldig mooi weer, actieve honden en mooie routes. Wij hebben het echt super gehad en kunnen het iedereen aanraden. We hebben een hoop m,ooie foto's en heel veel mooie herinneringen en misschien wel tot een volgende keer want we willen zo weer terug. Veel success allemaal en blijf het zo knus en gezellig houden. Groetjes Luc en CynthiaAnnemarie Paans
Sat 10 August 2013 - 21:52

Vorig jaar hebben wij met ons gezin met drie jonge kinderen vijf dagen op deze gastvrije camping gestaan.
We hadden autopech en waren onze auto vier dagen kwijt. Dankzij de behulpzame eigenaren was dit niet heel erg vervelend, ik mocht met Richard meerijden naar de winkel in het dorp 40 km verderop en Claudia heeft met het Zweedse autobedrijf gebeld om de reparatie van onze auto te bespoedigen.

Verder hebben de kinderen zich heerlijk vermaakt in de gezamelijke ruimte van het gasthuis waar pooltafel en een airhockeytafel staan.

Zelf heb ik heerlijk in een luie stoel gehangen met een boek en een spinnende kater op schoot.
De gezamenlijke keuken is ook heel erg goed uitgerust.
Kortom, ik kan iedereen aanraden om naar deze camping te gaan

Groetjes Maarten, Annemarie, Luuk, Merijn en MadeliefEsmeralda Steven en Vicky
Mon 18 February 2013 - 21:03

Hallo,
het was daar een fantastische leuke witte Laplandse week. vol met toffe herinneringen die we zeker niet snel gaan vergeten. alles was gewoon top. Elke avond het lekkere eten met dank aan Claudia en Oma, en de supper leuke dag touren met Richard bedankt voor deze leuke ervaring.
groetjes wij 3